3 Eylül 2008 Çarşamba

kisiler--isimler

Zamana ve kosullarara gore degisiklikler gosterirler,hayatımıza girip artı & eksi birseyler katarlar zaten ailemizden baslayan bir secim yapamama dongusu vardır hep cevremizin ne kadarı bizim secimimiz olur yasantımız boyunca...zaten kisilerden kendimden fazla bahsetmeyi sevmem belkide icgudusel birsey bir cesit savunma makenizması ic dunyamızın.bizler kendimizi gosterdigimiz kadarıyla tanıyabilme sansı veriyoruz cevremize her zaman gizli birseyler kalıyor ic dunyamızda asla acıga cıkmayan ve genelde cıkarılmayan.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

belki de içeride gizli birşeyler kalması güç veriyordur insana tamamen açılmak ruhunu komple teslim etmektir belki bilinç altına göre..

Her ne kadar bütün seçimleri biz yapıyoruz gibi gözükse de aslında neredeyse herşey bizim dışımızda gelişir hayatta.İstesek de istemesek de...

arayisinside dedi ki...

yaptıgımız secimlerde bile secenekler bize hazır sunuluyor dil mi?gizli kalan kisilimizse cevremizin deger yargılarının olsturdugu kalıplar dahilinde...ama herzaman cevremizle etkilesim icindeyiz sonunda."istesek te istemesek de"